Reviews

Antoinette Maasbach

Amersfoort

Ik heb afgelopen week je boek besteld en ik heb daarin inmiddels een heel stuk gelezen. Wat een prachtig werk heb je afgeleverd. Mooi, duidelijk, in heldere taal en zo mooi geïllustreerd. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Lieve groet, Antoinette.
Claudia van Dorst

Breda

Dit boek gaat over hormonale balans en behandelt verschillende onderwerpen zoals de nervus vagus, brein, slaap etc. maar ook de verschillende hormonen. Wat ik vooral goed vind is het feit dat verschillende processen in het lichaam eenvoudig en goed leesbaar worden uitgelegd. Wat mij betreft een aanrader als je meer kennis over verschillende onderwerpen, die uiteraard met elkaar samenhangen, wil opdoen. Ik heb het boek in een paar dagen gelezen en zoek nog regelmatig wat op.
Paula de Bondt

Essen (B)

Wat een super waardevol boek! Het leest erg gemakkelijk en er staat echt essentiële kennis in. Vooral alle vrouwen zouden dit echt moeten weten!
Anne de Bont

Amersfoort

Wat een ontzettend fijn boek is dit Regien! Het is een schat aan informatie die ik hier lees die ik nog nergens anders zo in één boek ben tegengekomen. Ik ben in de perimenopauze en alles wat je schrijft helpt mij om mezelf beter te begrijpen en langzaam maar zeker steeds meer goede leefstijlwijzigingen door te voeren. En wat heb je me veel informatie gegeven over bio-identieke hormonen en de wetenschappelijke stukken waar je je op baseert. Dank je wel!
Lobke Huisman

Made

Het boek leest echt heerlijk. Alsof je tegen me zit te praten. Na het lezen van de inleiding voelde ik een ontzettende drang om meteen verder te lezen. Ik noem je boek nu het ‘had ik dat maar eerder geweten’ boek.
Hans van der Meij

Stiens

Ik heb tijdens mijn vakantie met veel interesse jouw boek gelezen en veel nieuwe aspecten over deze onderwerpen geleerd. Zeker qua werking van hormonen, maar ook de verdieping over bijvoorbeeld het onderwerp suiker vond ik interessant en enthousiasmeert me tot verder onderzoek.
Carla Kovacs

Lisse

Heerlijk boek om te lezen Regien. Met veel to do dingetjes erin ook. Ik lees elke dag wel wat. Heel fijn verwoord in hapklare taal. Top.
Anna Costello Schwartz

Amsterdam

Je hebt echt een waardevol en scherp boek geschreven! Vandaag heb ik het uitgelezen. Fantastisch! Gemakkelijk en begrijpelijk om te lezen.
Wendy Jeronimus

Breda

Mega interessant! Veel was bij mij al bekend dankzij jou, maar heel veel ook nog niet. Dit is een stimulans om er weer meer mee te gaan doen.
Maartje van Arendonk

Dorst

Waardevolle kennis over je brein, hormonen, neurotransmitters en voeding en veel tips voor een gezonder leven.

Lees ook

In de media

Artikelen